Terug naar overzicht

Ashok Kumar Krishnamoorthy

Ik vind een vertrouwensrelatie als freelancer ongelofelijk waardevol. Hived is in dat opzicht voor mij de ideale partner om samenwerkingen aan te gaan.

Ook als moderator komt Hived ook weleens aan bod en zorgt zij voor een professioneel en comfortabel gesprek tussen mij en de klant.

Een ander belangrijk aspect is de waarde die zij hechten aan mijn skills en interesses. Als ze op zoek gaan naar een nieuwe opdracht, respecteren ze steeds mijn voorliefde voor bepaalde technologie├źn en domeinen. Hierdoor komen mijn langetermijndoelstellingen nooit in gevaar en leer ik continu bij op interessante projecten.

Als het van mij afhangt, werk ik de komende jaren nog steeds met veel plezier samen met Hived als mijn persoonlijke matchmaker."

Spreekt deze vacature je aan?

Stel je dan zeker kandidaat!

Hoe maken wij voor jou het verschil?

Wij matchen jouw talent met een uitdagende opdracht die bij je past.Hived neemt een centrale rol in als facilitator van een goede samenwerkingen tussen bedrijf en freelancer.Je kan bij ons terecht voor advies & ondersteuning, zowel zakelijk als administratief.Dankzij ons uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring, staan we vooraan in de rij wanneer er experten gezocht worden voor nieuwe, interessante projecten.

Hived square

Helemaal overtuigd van deze vacature?

Stel je meteen kandidaat en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!