Over Hived

Een gedreven, goedlachs en enthousiast team, dat is Hived. Voor ons telt niet de kwantiteit maar de kwaliteit. We matchen freelancers en projecten énkel wanneer er muziek in zit. We zetten ons in om de noden van freelancers en bedrijven te begrijpen en ze met elkaar te verbinden.

Daarnaast zijn onze opgebouwde relaties goud waard. We willen een vertrouwensband creëeren met zowel freelancers als bedrijven die we ontzorgen en begeleiden. We geloven dat deze pragmatische aanpak resulteert in meer kwaliteit en gelukkige mensen. Want gelukkig zijn, daar draait het toch allemaal om, niet?

Scroll
Hived onze waarden

Partnership

Geen snelle oplossingen, wel langdurige samenwerkingen. We willen jou leren kennen als freelancer of als bedrijf zodat we jouw noden kunnen begrijpen en inlossen. Als partner met jarenlange ervaring en vakkennis staan we voor een betrouwbare en pragmatische aanpak met nauwgezette opvolging en een persoonlijke aanpak. Ideale basisingrediënten voor een goede samenwerking.

Hived Hived
Hived Hived

Kwaliteit

Freelancers die dankzij ons opdrachten vinden die écht bij hen passen en klanten die in een mum van tijd de experten vinden die ze nodig hadden zonder onnodige screenings en administratieve rompslomp, dat is voor ons kwaliteit. We werken niet richting quick wins, wel richting kwalitatieve matches.

Ontzorging

Voor jouw bedrijf selecteren we de beste experten per vacature zodat jij je kan focussen op jouw business. Zo verliest niemand kostbare tijd. Bovendien ondersteunen we zowel bedrijf als freelancer gedurende de hele samenwerking en zorgen we ervoor dat freelancers ook de nodige werkzekerheid behouden. Hierbij is goede communicatie en respect voor elkaars wensen van goud waard.

Hived Hived
Hived Hived

Werkgeluk

We streven naar blijvend (werk)geluk in de relatie tussen het bedrijf en de IT-expert. Want gelukkig zijn, daar draait het toch om, niet?

Hived Getuigenissen

Ik vind een vertrouwensrelatie als freelancer ongelofelijk waardevol. Hived is in dat opzicht voor mij de ideale partner om samenwerkingen aan te gaan.

Ook als moderator komt Hived ook weleens aan bod en zorgt zij voor een professioneel en comfortabel gesprek tussen mij en de klant.

Een ander belangrijk aspect is de waarde die zij hechten aan mijn skills en interesses. Als ze op zoek gaan naar een nieuwe opdracht, respecteren ze steeds mijn voorliefde voor bepaalde technologieën en domeinen. Hierdoor komen mijn langetermijndoelstellingen nooit in gevaar en leer ik continu bij op interessante projecten.

Als het van mij afhangt, werk ik de komende jaren nog steeds met veel plezier samen met Hived als mijn persoonlijke matchmaker."

Ashok Kumar Krishnamoorthy, Freelancer

Bij Hived staat de mens voorop. Niet alleen mensen die vast in dienst zijn maar ook freelancers en dat maakt een groot verschil.

Bart Jans, Freelancer

In het tweede gesprek met de Hiring Managers merkte ik dat Hived goed alle informatie al had doorgebriefd. Dat is heel aangenaam voor mij, zodat ik mijn verhaal niet een tweede keer moest vertellen.

Rémi de la Kethulle, Integration Consultant bij Dots & Arrows

Ik voelde me bij Hived meteen gehoord en ik wist dat ik op de juiste plek was om de job van mijn dromen te vinden. Bij Hived worden er geen functies verkocht, maar zoeken ze naar een match en persoonlijke klik!”

Charles Huyge, Integration Architect bij Dots & Arrows

Met Hived kan ik heel transparant praten over dagtarieven en indexaties.

Reggie Van den Berg, Freelancer

Het sollicitatiegesprek weerspiegelde de cultuur binnen Hived en Bewire: vlot, luchtig en familiaal.

Sander van Waterschoot, Digital Analyst bij The Value Hub

Wat ik uniek vind aan Hived is dat ze werkelijk rekening houden met je wensen en noden als freelancer, en ze bovendien zeer goed anticiperen. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking met hen heel vlot en natuurlijk aanvoelt.

Niels Dehaes, Freelancer

Mijn gesprek met Hived was heel informatief en ontspannen.
Ik wist meteen wat ik kon verwachten.

Yannick Wellens, Agile & Business Consultant bij The Value Hub

Tijdens het gesprek was Marlies heel transparant en open over alle mogelijkheden voor mij binnen Bewire. Ze probeerde me niet in een bepaalde rol te duwen.

Jani Swinnen, Integration Developer bij Dots & Arrows

Hived focust niet op het CV maar op de mens erachter en hun beweegredenen.

Karolien Timmermans, Freelancer

Een partner die niet alleen denkt in functie van de klant maar ook aan de wensen van de freelancer vind je heel moeilijk. Hived maakt hier het verschil tegenover andere partners waar ik al mee heb samen gewerkt. Ik heb niet het gevoel dat mijn cv zomaar wordt doorgespeeld, maar dat we samen de missie aangaan om een passende opportuniteit te vinden."

Steven Beutling, Freelancer

Bij Hived voelt alles vertrouwd.
Ze zijn duidelijk, eerlijk en hebben een rustige aanpak.

Kenny Picavet, Freelancer

Maak kennis met Hived!

Portretfoto van Kurt Kenis

Kurt Kenis

“Niemand tackelt de digitale uitdagingen van vandaag op zijn eentje. Het grootste plezier haal ik uit het samenbrengen van de juiste mensen op het juiste moment, zodat we samen kunnen werken aan de oplossingen van morgen!”

Portret van Marlies

Marlies Van Bael

“Enthousiast, vrolijk, leergierig en een optimist tot in de kist. Doe daar nog een portie grapjes en plezier bij en je komt al snel te weten wie ik ben. Op deze manier probeer ik ook kandidaten aan hun droomjob te helpen. Dat is mijn doel, elke keer opnieuw. Na het werk vind je me op festivalweides, in een café of restaurant of in de buitenlucht om een frisse neus te halen.”

Werken bij Hived?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Ben je iemand die gelooft in partnerships op basis van een persoonlijke aanpak en nauwgezette matchmaking? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Solliciteer spontaan
Hived square

Partnership met Bewire

Wij zijn trotse partner van Bewire. Een ecoysteem van verschillende deelbedrijven met uiteenlopende niches. Hived groeide stelselmatig uit tot een volwaardige Sales & Recruitment partner dankzij de diensten die ze de voorbije jaren leverde aan het ecosysteem. Door jarenlang sterke IT-profielen te zoeken voor deze technische bedrijven, bouwde Hived haar netwerk, ervaring en kennis op. Daarnaast was ze een belangrijke schakel die ervoor zorgde dat Bewire doorheen de jaren uitgroeide tot een sterk en kwalitatief ecosysteem.
bewire